Προφιλ

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρίας N.A.P FOODIES Ι.Κ.Ε, η οποία εδρεύει στο Περιστέρι και έχει σαν αντικείμενο την εισαγωγή, αποθήκευση, αντιπροσώπευση, εμπορία και διανομή ειδών διατροφής. 
 
Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους επαγγελματίες πελάτες μας υψηλής ποιότητας και σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές, εισαγόμενα αλλά και εγχώρια είδη διατροφής, σε προσιτές τιμές.
 
H μαγειρική κάθε χώρας η οποία την χαρακτηρίζει, είναι θέμα κουλτούρας αλλά και παράδοσης των λαών της. Για το λόγο αυτό μας αρέσει να διερευνούμε αυτές τις παραδόσεις, να δοκιμάζουμε γεύσεις, αλλά και να «φέρνουμε κοντά» διαφορετικές κουλτούρες και χώρες, ώστε να συνδυάζουμε την παράδοση με την καινοτομία.
 
Η μαγειρική είναι επίσης συναίσθημα, είναι πάθος. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις της μαγειρικής σε όλο τον κόσμο, προσπαθούμε να περιλαμβάνουμε διαφορετικά και πρωτότυπα προϊόντα στον κατάλογό μας. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με αρκετούς οίκους του εξωτερικού, αλλά και με επιλεγμένους προμηθευτές από την Ελλάδα. Διαθέτουμε ήδη μία μεγάλη γκάμα προϊόντων η οποία φυσικά εμπλουτίζεται διαρκώς.
 
Τα προϊόντα μας διατηρούνται σε κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους με ανάλογες θερμοκρασίες (ψύξη - κατάψυξη), ενώ η διανομή τους γίνεται καθημερινά με τα φορτηγά-ψυγεία της εταιρείας, σε όλη την Ελλάδα.
 
Οι συνεργαζόμενοι προμηθευτές μας, αποτέλεσμα της μακρόχρονης ενασχόλησής μας με το χώρο των τροφίμων, επιλέγονται με αυστηρές προδιαγραφές και κατόπιν εμπεριστατωμένης έρευνας.
 
Πέραν των προϊόντων μας,  είμαστε πάντα δίπλα στους επαγγελματίες πελάτες μας, προσφέροντάς τους συμβουλές, ενημέρωση, menu, κοστολόγηση, συνταγές και κάθε τί σχετικό που θα τους βοηθήσει ώστε να επιλέξουν σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες.
 
Τελικός μας στόχος, οι επαγγελματίες πελάτες μας να βρίσκουν σε εμάς την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και τις καλύτερες λύσεις, ώστε να προσφέρουν αντίστοιχα στους πελάτες τους απολαυστικές εμπειρίες διατροφής. Γιατί ποτέ το Gourmet δεν ήταν τόσο προσιτό...
 
Πελάτες
Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Café – Bar, Catering

Xpert Contact